UW HOUTSKELET BOUWPAKKET LATEN MAKEN BIJ SPECIALIST DUPAC

Een innovatieve en betrouwbare methode in de bouw, is het werken met een houtskelet bouwpakket. Het werken met Prefab houten bouwpakketten biedt tal van voordelen en kan dienen in vele bouwprojecten. DUPAC werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen en garandeert u een perfect bouwpakket om aan de slag te gaan met uw houtskeletproject. Bent u een professionele aannemer en op zoek naar een partner in de prefab houtskeletbouw? Bij DUPAC moet u zijn.

Onze troeven op een rijtje

EEN BOUWPAKKET VOOR EEN HOUTSKELET, HOE GAAT DAT IN Z’N WERK?

Houtskeletbouw is onze grootste passie bij DUPAC, en omwille van die reden voorzien wij onze klanten van uitstekende houtskelet bouwpakketten. Houten constructies zijn namelijk perfect voor bouwprojecten, omdat ze gemakkelijk op maat kunnen gemaakt worden met kwalitatief hoogstaande materialen. Dat is precies wat wij doen. Wij maken Prefab houtskelet bouwpakketten voor uw bouwproject, helemaal op maat vervaardigd. In ons atelier gaan we aan de slag met kwalitatief hoogwaardig hout om voor u zo’n bouwpakket samen te stellen. Het gehele CE-gekeurde bouwpakket wordt daarna samen met duidelijke montagetekeningen bij u op de werf afgeleverd, op een tijdstip dat voor u uitkomt. Vanaf dan is het enkel nog zaak om het houtskelet bouwpakket in elkaar te zetten.

Professionele samenwerking

WAT GAAT ER AAN ZO’N ZELFBOUWPAKKET VOOR HOUTSKELETTEN VOORAF?

Wat er bij zo’n bouwpakket voor een houtskelet allemaal komt kijken? Bij DUPAC vinden we het in de eerste plaats belangrijk dat er een goede communicatie is tussen ons en de aannemer. We zitten graag vrijblijvend met u samen en overlopen het maatwerkplan van de architect. We bespreken uitgebreid uw wensen en geven oprecht en praktisch advies over het houtskelet, waarna we aan de slag gaan met een 3D constructieplan, dat in detail aangeeft welke panelen en spanten er vervaardigd moeten worden. Als het plan door u wordt goedgekeurd, gaan we aan de slag in ons machinepark, dat beschikt over innovatieve en volledig geautomatiseerde machines waarmee we nagenoeg alle houtskeletbouw projecten kunnen realiseren. Ook voor uw klus kunnen we dus een houtskelet bouwpakket op maat samenstellen.

HOUTSKELETBOUW VAN DUPAC: EEN GOEDE KEUZE VOOR UW PROJECT IN LIMBURG

Een houtskeletbouw bouwpakket is de meest innovatieve bouwtechniek van vandaag. Ook voor de aannemer is het een gemakkelijke manier om constructies snel en accuraat uit te voeren. Het is een snelle, betrouwbare en nauwkeurige bouwmethode die veelzijdig ingezet kan worden bij allerhande bouwprojecten. Naast kwalitatief hoogstaand en innovatief, is het gebruiken van een houtskelet bouwpakket ook een erg duurzame constructiemethode. Het hout gaat lang mee en is bestand tegen trillingen (zelfs die van een aardbeving!). Ook is hout een natuurlijk en hernieuwbaar product met een milieuvriendelijk karakter, mede door zijn lange levensduur. Daarnaast leveren onze Prefab houtskelet-bouwpakketten natuurlijk ook energiezuinige woningen op, wat ook bijdraagt aan het ecologische aspect. Prefab houtskeletbouw heeft een korte bouwtijd, en kan snel afgewerkt worden. Ten laatste heeft een Prefab skeletbouw zelfbouwpakket ook als voordeel dat de constructie nagenoeg luchtdicht is, dat hout erg goede isolerende kwaliteiten heeft en dat houtskeletbouw dus een milieuvriendelijke bouwmethode is.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

EEN HOUTSKELET VOOR UW PROJECT? DOE HET MET ONS ZELFBOUWPAKKET

Bent u een aannemer en zou u graag eens samenzitten over een bouwpakket voor uw houtskeletconstructie? U bent van harte welkom in ons atelier te Bocholt, waar we u met plezier ons productieproces laten zien en samen met u de mogelijkheden overlopen. Samen kijken we vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst eens? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. Ook kunt u natuurlijk het formulier op onze website invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact opnemen. Wij helpen u graag met een glimlach verder!