REVOLUTIONAIR: DAKWERKEN MET HOUTEN PANELEN VAN BIJ DUPAC

Dakwerken kunnen op een innovatieve maar kwalitatief hoogstaande manier uitgevoerd worden met de houten panelen van DUPAC. Dakwerken moeten nu eenmaal goed en solide uitgevoerd worden, omdat uw dakconstructie veel gewicht moet kunnen dragen. DUPAC is koploper in het produceren en leveren van houten panelen voor dakwerken voor elk soort dak. Hoe we dat precies doen? Dat leest u hier.

ONZE TROEVEN OP EEN RIJTJE

EEN NIEUWE MANIER VAN DAKWERKEN MET HOUTEN PANELEN

Bij veel traditionele bouwmethodes moet er behoorlijk gesleurd en gepuzzeld worden om een hellend dak te monteren, maar met de houten panelen DUPAC is dat verleden tijd. Wij produceren prefab houten panelen die veel gemakkelijker te plaatsen zijn bij uw dakwerken. Als ervaren producent en leverancier van houtskeletbouw, zijn we al jaren thuis in prefab wanden, vloeren en platte daken. Bij daken met een helling werd tot voor kort enkel gebruik gemaakt van houten balken, die één voor één geplaatst moeten worden. Omdat dat zo’n tijdrovende klus is, hebben we bij DUPAC een innovatieve methode bedacht waarbij er prefab houten panelen gebruikt worden voor de dakwerken.

Professionele samenwerking

HELEMAAL PREFAB: VOER UW DAKWERKEN SNEL EN EFFICIËNT UIT MET ONZE HOUTEN PANELEN

Van begin tot eind en van boven tot onder worden de dakwerken waarvoor wij leveren, uitgevoerd met prefab houtmateriaal. Op de dakbedekking zelf na, is dus alles op voorhand door ons geproduceerd. Aan de onderkant van de houten panelen, bevinden zich platen die zorgen voor windstijfheid en extra stabiliteit, en aan de bovenkant kan isolatie geplaatst worden. In ons atelier in Bocholt vervaardigen we deze prefab houten panelen voor de dakwerken, die uiteindelijk met een kraan op het dak geplaatst worden. Hoe precies? Met een ingebouwde hijsvoorziening in de houten panelen, krijgt de kraan de panelen zo omhoog. Vervolgens kan de dakbedekking geregeld worden. Enorm tijdsbesparend dus!

INNOVATIEF MAAR MET BEWEZEN KWALITEITEN

In België wordt dit soort dakwerken met houten panelen nog niet vaak gebruikt. Vele daken worden immers nog steeds gemaakt met logge, houten balken die enerzijds te zwaar zijn om te tillen en anderzijds veel tijd (en dus geld) kosten om in de lucht te krijgen. Het systeem van dakwerken met houten panelen is zelfdragend en dus zijn er geen tussensteunbalken nodig. De nokbalk vormt namelijk de ruggengraat van het dak en zorgt dat er geen horizontale krachten optreden waardoor de constructie instabiel zou worden. Reeds in vele huizen heeft de innovatieve methode met prefab houten panelen zijn sterktes bewezen, en dus is de methode klaar voor het grote publiek. DUPAC blijft daarin de pionier: bij ons kunt u rekenen op een innovatieve oplossing en een uitstekende klantenservice.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

ALTIJD WELKOM IN ONS ATELIER TE BOCHOLT VOOR EEN VRIJBLIJVEND SAMENZITTEN

Bent u geïnteresseerd in prefab houten panelen voor uw dakwerken? U bent van harte welkom in ons atelier, waar we u met plezier ons productieproces laten zien. Samen kijken we vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst eens? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. Of u kunt simpelweg het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U bent van harte welkom!