PREFAB HOUTSKELETBOUW VAN EEN UITSTEKENDE KWALITEIT

Ben je als aannemer op zoek naar een bedrijf dat prefab houtskeletbouw van een uitstekende kwaliteit levert? Dan moet je zeker eens naar het aanbod van DUPAC kijken. Wij hebben een veelzijdigheid in maatwerk mogelijkheden voor prefab houtskeletbouw.

DUPAC is al decennia lang een aansprekende aanbieder van prefab houtconstructies. Zeer veel aannemers uit binnen- en buitenland maken gebruik van onze veelzijdige mogelijkheden. We onderscheiden ons door een professionele samenwerking met onze aannemers, respect voor de planning van het project en onze maatwerk mogelijkheden. Naast deze zeer flexibele instelling hebben we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij leveren een product af van hoge kwaliteit, waarbij het luchtdicht en damp-open principe bij ons tot in de puntjes gegarandeerd is zodat koudebruggen vermeden worden.

PREFAB HOUTBOUW IN EIGEN BEHEER

Het grote voordeel van DUPAC (wat staat voor duurzame paneel constructies) is dat we het hele proces van prefab houtbouw in eigen beheer hebben. De ontwerpafdeling en ons productie atelier zijn onder één dak te vinden aan de Oudeweg 68 in Bocholt. Hierdoor kunnen we snel schakelen tussen de afdelingen wat een snelle levertijd bevordert.

PREFAB HOUTSKELETBOUW WANDEN

Met betrekking tot de prefab houtskeletbouw wanden heb je diverse keuzemogelijkheden. Deze wanden worden vervaardigd uit massief constructiehout. Hieruit vervaardigen we open- halfopen of gesloten wanden. Deze laatste optie kunnen we isoleren met onder andere cellulose vlokken, houtvezels of minerale wol. Al deze toepassingen hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

Ook met betrekking tot de beplating heb je diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen uit onder andere OSB, multiplex, zacht houtvezelplaten, gipsvezelplaten en cementvezelplaten. De platen kunnen geleverd worden met voorgeboorde gaten voor de inblaas isolatie.

PREFAB HOUTSKELETBOUW ELEMENTEN

Je kunt kiezen uit twee bouwmethodes met betrekking tot de prefab houtskeletbouw elementen. Het verschil tussen de platformmethode en de balloonmethode zit vooral in de vloerplaat. Bij de eerstgenoemde methode wordt iedere bouwlaag onderbroken door een verdiepingsvloer, dit is niet het geval bij de balloonmethode. Hierdoor is de luchtdichting van de buitenschil eenvoudig te realiseren.

HOUTEN PREFAB DAKSPANTEN

Ook voor houten prefab dakspanten kun je uitstekend bij ons terecht. Deze worden vervaardigd van massieve balken die verbonden zijn door metalen connectoren. Dit zorgt voor een zeer sterke verbinding aan de knooppunten.

De houten prefab dakspanten zijn te gebruiken voor zeer veel dakvormen zoals met A-spanten waardoor je een bewoonbare zolderruimte kunt creëren, W-spanten met een verloren ruimte, boogspanten en schilddaken met noordbomen en kilkepers.

PREFAB HOUTEN WONING PANELEN OP MAAT

Vanzelfsprekend worden de prefab houten woning panelen op maat voor je vervaardigd. Het gehele CE-gekeurde bouwpakket wordt samen met de duidelijke montagetekeningen bij jou op de werf afgeleverd, op het moment dat jij het kunt gebruiken. Door onze beschikking over een zeer modern en volledig geautomatiseerd machinepark en uitstekende ontwerp- en productie software, kunnen wij vrijwel alle houtskeletbouw projecten realiseren. Het maatwerkplan van de architect is voor onze specialisten de basis van ons 3D constructieplan, dat in detail aangeeft welke panelen we moeten bouwen.

ADVIES OVER PREFAB HOUTSKELETBOUW

Heb je vragen over onze mogelijkheden in prefab houtskeletbouw? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Gedurende een kennismaking laten we je graag onze mogelijkheden en ons productieproces zien.

Dupac produceert PREFAB: