PREFAB HOUTSKELETBOUW: INNOVATIEF & DUURZAAM SAMEN MET DUPAC

Prefab houtskeletbouw is vandaag de dag een populaire en betrouwbare bouwmethode. Goed bewerkbaar en op maat gemaakt, is zo’n prefab houtskelet ideaal voor vele bouwprojecten. DUPAC werkt met kwalitatieve materialen en garandeert u een perfect houtskelet voor elk project. Bent u een professionele aannemer en op zoek naar een partner in de prefab houtskeletbouw? Bij DUPAC moet u zijn.

Onze troeven op een rijtje

KIEZEN VOOR DE PREFAB HOUTSKELETBOUW VAN DUPAC IS KIEZEN VOOR KWALITEIT

DUPAC is de geschikte partner voor het vervaardigen van een kwalitatief hoogstaand Prefab houtskelet. Onze naam staat dan ook voor Duurzame Paneel Constructies. Wij maken onze naam graag waar, en leveren keer op keer het beste resultaat in prefab houtskeletbouw. Hoe doen we dat precies? DUPAC werkt met kwalitatieve materialen die ook nog eens duurzaam zijn en een optimale isolatiewaarde hebben. Dankzij ons moderne machinepark en onze geavanceerde ontwerp- en productiesoftware, kan DUPAC elk project rond prefab houtskeletbouw realiseren.

Professionele samenwerking

HOUTSKELETBOUW MET PREFAB: ALTIJD EEN GOEDE KEUZE VOOR UW BOUWPROJECT

Houtskeletbouw via Prefab is de meest innovatieve bouwtechniek van vandaag. Het is een snelle, betrouwbare en nauwkeurige bouwmethode die veelzijdig ingezet kan worden bij allerhande bouwprojecten. Zo is het bijvoorbeeld de ideale keuze voor een modern, innovatief bouwproject zoals een woning, maar leent het zich ook uitstekend tot een stadsvernieuwing, een bedrijfsgebouw of allerhande uitbreidingen van gebouwen. Dat heeft er veel mee te maken dat hout goed te bewerken is, maar ook dat quasi alles met Prefab houtskeletbouw op maat gemaakt kan worden. Daarbij zijn onze houtskeletten vervaardigd met bio-ecologische panelen, wat het nog makkelijker maakt om de constructie te plaatsen op de werf. Voor deze panelen gebruiken we materialen van hoge kwaliteit waarin het luchtdicht en damp-open principe van toepassing is. Koudebruggen vermijden we vanzelfsprekend ook bij onze houtskeletbouw. U ziet: wij leveren nooit half werk!

ALLES OP MAAT GEMAAKT BIJ DUPAC LIMBURG: UW GEDEGEN PARTNER

Met het plan van de architect in gedachten, werken we vooraleer we aan de slag gaan een gedetailleerde tekening uit. Dit is dan ook meteen onze blauwdruk voor de productie van het Prefab houtskelet. Ook u voorzien we van een gedetailleerde bouwtekening, zodat u tot in de puntjes weet hoe de panelen in elkaar zitten en u van elk element grondig op de hoogte bent. We gaan in ons eigen atelier te Limburg aan de slag om een hoge precisie te bereiken, en leveren op deze wijze kant-en-klare panelen voor houtskeletbouw op het afgesproken tijdstip. De levering zal dus perfect in uw planning passen: door onze ruime voorraad aan materialen en dankzij onze nauwkeurige werking, zorgen wij ervoor dat wij al onze afspraken stipt nakomen. U kunt met een gerust hart op onze diensten vertrouwen!

Flexibiliteit
Dupac gebouw

KOM EENS LANGS BIJ DUPAC: WE ZITTEN GRAAG VRIJBLIJVEND MET U SAMEN OM DE MOGELIJKHEDEN TE OVERLOPEN!

Heeft u vragen over Prefab houtskeletbouw, paneelconstructies of bio-ecologisch bouwen? U bent van harte welkom in ons eigen atelier, waar we u met plezier alle stappen van ons productieproces tonen. Samen kijken we uitgebreid wat wij voor uw houtskeletbouwproject kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst een keertje vrijblijvend? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. Of u vult natuurlijk het contactformulier op onze website in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!