PREFAB HOUTEN SPANTEN VOOR EEN BETROUWBAAR DAK BIJ DUPAC

De houten spanten van uw woning moeten van goede kwaliteit zijn. Ze dragen namelijk de dakconstructie ervan, inclusief het belastende gewicht van de dakbedekking, regen en sneeuw. DUPAC is koploper in het produceren van Prefab houten spanten voor elk soort dak, en garandeert u kwalitatief hoogstaande materialen en een uitstekende levering. Hoe we dat precies doen? U leest het hier.

Onze troeven op een rijtje

DUPAC LEVERT UW PREFAB HOUTEN SPANTEN MET PRECISIE EN OP TIJD

De Prefab houten dakspanten van DUPAC bestaan in essentie uit massieve balken die verbonden zijn door metalen connectoren. Deze connectoren bieden een sterke verbinding aan de knooppunten, waardoor de hele constructie stevig en duurzaam is. Onze Prefab spanten, die we bij DUPAC in eigen beheer in ons atelier te Bocholt maken, worden helemaal op maat voor u vervaardigd en kunnen op die manier gebruikt worden voor alle mogelijke dakvormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van A-spanten met bewoonbare zolderruimte, boogspanten of W-spanten? Ook schilddaken met kilkepers zijn een mogelijkheid bij de Prefab houten spanten van DUPAC.

Professionele samenwerking

WAAROM HOUTEN SPANTEN VAN PREFAB? WIJ GEVEN U HET ANTWOORD

Houten spanten op maat vervaardigen, daar zijn we bij DUPAC gespecialiseerd in. U ziet dat we gepassioneerd zijn door Prefab houten constructies, en bij DUPAC maken we van hout echt ons levenswerk. Niet zonder reden, want houten spanten hebben vele voordelen. Naast kwalitatief hoogstaand en innovatief, is het werken met Prefab houten spanten ook een erg duurzame constructiemethode. Het hout gaat lang mee en is optimaal bestand tegen zettingen en trillingen. Ook is hout een natuurlijk product, en leveren Prefab houten spanten energiezuinige woningen op – mits goede isolatie-, wat ook weer bijdraagt aan het ecologische aspect. Hout isoleert goed, is een gemakkelijk product om mee te werken en omdat wij onze houten spanten in eigen beheer maken, kan de prijs laag gehouden worden. Zo behouden we bovendien de controle over elke stap van het productieproces, waardoor we steeds strenge kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren en het beste eindresultaat kunnen garanderen. Kiest u voor de houten spanten van DUPAC, dan kunt u erop vertrouwen dat u kiest voor hoogwaardig maatwerk van kwaliteit.

NERGENS BETER – MAAR ÉÉN ADRES VOOR UW PREFAB HOUTEN SPANTEN

Waarom u dan zou kiezen voor Prefab dakspanten uit hout van bij DUPAC? Wij staan als bedrijf voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Onze panelen en spanten worden namelijk in eigen vakkundig beheer gemaakt, in ons eigen atelier te Bocholt, wat betekent dat we snel kunnen schakelen tussen afdelingen en een goede levertijd garanderen. Daarnaast werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit en door onze jarenlange ervaring, weten we precies wat we moeten doen om uw project tot een goed einde te brengen. We leveren de Prefab houten dakspanten wanneer het u uitkomt en stipt op het afgesproken tijdstip. Met een ruime voorraad, een transparant communicatieproces en oog voor detail, kunnen we die punctualiteit altijd beloven aan onze klanten. Bij ons kunt u op beide oren slapen: uw Prefab project voor houten spanten is in goede handen.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

ALTIJD WELKOM IN ONS ATELIER TE BOCHOLT: WIJ ZITTEN GRAAG SAMEN VOOR UW PREFAB HOUTPROJECT

Bent u geïnteresseerd in Prefab houten spanten voor uw dak of andere constructie? U bent van harte welkom in ons atelier, waar we met plezier ons productieproces uit de doeken doen. Samen overlopen we uitgebreid wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een vrijblijvende afspraak aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Neem dus gerust contact op door het formulier op onze website in te vullen. Belt u liever eerst eens? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. Tot dan!