PREFAB DAKSPANTEN VAN EEN PERFECTE KWALITEIT

Als je als aannemer op zoek bent naar prefab dakspanten van een perfecte kwaliteit is het zeker aan te raden om naar het aanbod van DUPAC te kijken. Wij leveren prefab dakspanten die op maat voor je gemaakt zijn en die direct bruikbaar zijn in je project.

DUPAC (duurzame paneelconstructies) is als familiebedrijf al ruim 30 jaar een aansprekende aanbieder van prefab dakspanten in zowel binnen- als buitenland. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige materialen die van een uitstekende kwaliteit zijn en waarbij we gedurende het hele proces met je meedenken over de beste oplossingen. Dankzij het moderne en volledig geautomatiseerde machinepark en de uitstekende ontwerp- en productie software, kan DUPAC, zowat ieder project realiseren. Dit maakt ons een zeer aansprekende aanbieder op dit gebied.

HOUTEN PREFAB DAKSPANTEN KANT-EN-KLAAR GELEVERD

Wij zorgen ervoor dat de houten prefab dakspanten kant-en-klaar bij je afgeleverd worden op de werf op het tijdstip dat jij wenst. Hiervoor hebben wij uitstekende mogelijkheden omdat we het volledige proces volledig in eigen beheer hebben. Dit in combinatie met onze grote voorraad aan materialen zorgt ervoor dat we zeer korte levertijden hebben en hier flexibel mee om kunnen gaan. Op deze manier kunnen we uitstekend aansluiten op jouw vraag.

Met onze ruime voorraad en korte levertijden passen we uitstekend in de strakke planning van jouw project. Na het plaatsen van je bestelling kunnen we vrij gedetailleerd aangeven wanneer we de constructie voor je kunnen leveren. Desgewenst kunnen we je op de hoogte houden over de voortgang van de productie.

PREFAB SPANTEN OP MAAT VOOR JE GELEVERD

Een ander groot voordeel is dat we de Prefab spanten op maat voor je kunnen leveren. Onze uitgangspositie hierbij is de tekening van de architect. Dit zetten we om in een gedetailleerde 3D tekening, die we gebruiken als blauwdruk bij de constructie. Op deze manier kunnen wij perfect maatwerk afleveren dat voor jou op een relatief eenvoudige wijze te plaatsen is. Je krijgt van ons een zeer gebruiksvriendelijke instructie bijgeleverd zodat je er direct mee aan de gang kunt.

ONZE KEUZEMOGELIJKHEDEN IN HOUTEN PREFAB DAKSPANTEN

Onze houten prefab dakspanten worden vervaardigd van massieve balken die verbonden zijn door metalen connectoren. Dit zorgt voor een zeer sterke verbinding aan de knooppunten en hierdoor voor een zeer sterke constructie.

De houten prefab dakspanten zijn bruikbaar voor een veelzijdigheid aan toepassingen. Denk hierbij aan A-spanten waardoor je een bewoonbare zolderruimte kunt creëren, W-spanten met een verloren ruimte, boogspanten en schilddaken met noordbomen en kilkepers.

INTERESSE IN EEN PROFESSIONELE SAMENWERKING MET DUPAC?

Als je interesse hebt in een professionele samenwerking met DUPAC nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. We laten dan met trots ons productieproces aan je zien en stemmen graag met je af wat we voor je kunnen betekenen. Wij zijn gevestigd aan de Oudeweg 68 in Bocholt, in de provincie Limburg. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Op onze inspiratiepagina kun je alvast een aantal houtskelet projecten zien die wij hebben gerealiseerd.