MAKKELIJK EN STABIEL: PREFAB VERDIEPINGSVLOEREN VAN DUPAC

Bij houtskeletbouw is ook het produceren van prefab verdiepingsvloeren een belangrijk onderdeel. DUPAC vervaardigt alle onderdelen op maat zoals losse balken voor vloerroostering en panelen. Klinkt deze innovatieve en gemakkelijke bouwmethode u goed in de oren voor uw bouwproject? Hier leest u alles over onze prefab verdiepingsvloeren.

Onze troeven op een rijtje

WAARUIT BESTAAN PREFAB VERDIEPINGSVLOEREN?

Prefab verdiepingsvloeren van DUPAC bestaan in essentie uit twee onderdelen: losse balken voor vloerroosteringen en vloerpanelen die bevestigd worden op de draagbalken. Zowel de balken als de panelen vervaardigen wij met precisie in ons eigen atelier in Bocholt. Daar maken we gebruik van innovatieve technieken, geavanceerde productiesoftware en de nieuwste machines om zo tot een solide en kwalitatief hoogstaand product te komen. Onze panelen en balken zijn stevig, precies op maat gemaakt en bovendien erg duurzaam. Hier leggen we kort uit hoe de losse balken en vloerpanelen precies in elkaar zitten.

Professionele samenwerking

LOSSE BALKEN BIJ PREFAB VERDIEPINGSVLOEREN

De losse balken die de basiscomponent zijn van prefab verdiepingsvloeren, worden in ons atelier op maat gezaagd en genummerd. Zo kan er ter plaatse heel gemakkelijk een verdiepingsvloer worden samengesteld met SLS, LVL en I-liggers. Met markeringen van de posities van de meegeleverde balkschoenen op de randbalken en hoofdbalken, is dit proces niet tijdrovend zoals wel het geval is bij traditionele methodes die niet werken met prefab vloeren. Het is mogelijk om de balkschoenen te bevestigen en door de voorgeboorde doorvoeropeningen is ook het toepassen van technieken mogelijk.

PREFAB HOUTEN PANELEN ALS TWEEDE ELEMENT

Bij prefab verdiepingsvloeren zijn de houten panelen net zo belangrijk als de steunbalken. Deze massief houten panelen worden bevestigd met een vloerschot bevestigd op de houten draagbalken. De panelen bij de verdiepingsvloeren zijn voor de gemakkelijkheid voorzien van hijsankers, zodat de panelen op de werf in zeer korte tijd geplaatst kunnen worden. Deze kleine details zijn essentieel bij het juist kunnen uitvoeren van een bouwproject. Daarom heeft DUPAC grote aandacht voor de kleinste elementen van prefab vloeren, zodat het proces zo vlot mogelijk verloopt voor de aannemer.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

WAT KUNNEN WIJ NOG VOOR U BETEKENEN?

Naast prefab verdiepingsvloeren, zijn we bij DUPAC ook erg vaardig in het produceren van houtskeletten, daksystemen, prefab dakspanten, Kerto-Ripa methodes en metalen verbindingen. Neem zeker eens een kijkje op onze site om alle mogelijkheden te ontdekken. Wij staan klaar voor particulieren met een bouwproject, maar ook voor aannemers, architecten en ondernemers. Samen met u zitten we persoonlijk samen voor een goed gesprek over uw project, waarna we meteen aan de slag gaan in ons atelier om uw prefab bouwproject te verwezenlijken.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN PREFAB VERDIEPINGSVLOER?

Heeft uw bouwproject nood aan snel plaatsbare, ecologisch verantwoorde en solide verdiepingsvloeren? Bij DUPAC helpen we u verder. U bent van harte welkom in ons atelier. We laten u daar ook met plezier ons productieproces zien. Samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst eens? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om het contactformulier op onze website in te vullen: stelt u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak vastleggen, dan komen wij zo gauw mogelijk bij u terug en helpen we u met veel enthousiasme verder. Alvast tot dan!

Flexibiliteit