KLAAR VOOR HET INNOVATIEVE PREFAB KERTO-RIPA VAN BIJ DUPAC?

De Prefab Kerto-Ripa elementen van DUPAC zijn gemaakt uit houten kanaalplaten. Het is een bouwsysteem perfect voor nieuwbouwprojecten of renovatiewerken waarbij grote overspanningen nodig zijn. DUPAC heeft een grote expertise in dit innovatieve systeem, en vertelt u graag meer over de voordelen ervan.

Onze troeven op een rijtje

WAARVOOR WORDT PREFAB KERTO-RIPA ALLEMAAL GEBRUIKT?

DUPAC is specialist in moderne bouwtechnieken zoals prefab houtskeletten, dakspanten en andere prefab materialen. Kerto-Ripa is zo’n prefab element. Ze worden vooral gebruikt bij renovatie en nieuwbouw bij woningen, appartementen, scholen, bedrijven, kantoren en eigenlijk virtueel elke andere soort gebouwen. Prefab Kerto-Ripa bestaat essentieel uit houten kanaalplaten die open of gesloten gemaakt kunnen worden. Open Kerto-Ripa elementen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor vloeren, waarbij er nog installaties zoals leidingen voor water en elektriciteit moeten worden toegevoegd. Wat Kerto-Ripa echt speciaal maakt, is de lijmtechniek waardoor er een goede samenwerking is tussen de dekplaten en de ribben.

Professionele samenwerking

DE VOORDELEN VAN DIT INNOVATIEVE MATERIAAL: PREFAB KERTO-RIPA

Dat klinkt allemaal best technisch. Wat zijn nu de grote voordelen van prefab Kerto-Ripa in mensentaal? De modulaire, holle opbouw van Kerto-Ripa zorgt ten eerste voor veel comfort, veel meer dan bij traditionele gelamineerde constructies of CLT platen. Anderzijds zijn de platen brandwerend en dus erg veilig. Box elementen – dat wil zeggen met een gesloten constructie – zijn standaard 30 minuten brandwerend, maar er is de mogelijkheid om ze tot 120 minuten brandwerend te vervaardigen. Daarnaast hebben de prefab elementen een grote thermische en akoestische isolatie. U zit er dus warm en rustig bij! Als u een aannemer, architect of opdrachtgever bent, dan kunt u ook in het achterhoofd houden dat Kerto-Ripa zorgt voor een grote stabiliteit door de schijfwerking en dat grote sparingen in de dwarsrichting mogelijk zijn. U kunt overspanningen tot wel 20 meter realiseren door deze innovatieve bouwelementen.

DUPAC KIEST ZONDER UITZONDERING VOOR INNOVATIE EN DE BESTE KWALITEIT

DUPAC kiest niet voor de gemakkelijkste weg, maar wel voor de beste. We gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze naam staat dan ook voor Duurzame Paneel Constructies. Wij maken onze naam graag waar, en leveren dus keer op keer het beste resultaat, ook met prefab Kerto-Ripa. Innovatief maar van de allerhoogste kwaliteit, dat is waar wij naar streven. Daarnaast bieden we nog andere services. Allereerst zorgen we voor een professionele samenwerking. Niets zo vervelend als materiaal dat niet tijdig geleverd wordt en een slechte communicatie. Daarom kunt u op ons rekenen om efficiënt te werken en al uw deadlines te respecteren. Die professionaliteit kunnen we u garanderen omdat het hele productieproces in eigen beheer gebeurt, en we dus niet afhankelijk zijn van externe factoren!

Flexibiliteit
Dupac gebouw

BENT U KLAAR VOOR EEN PROJECT MET PREFAB KERTO-RIPA? WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Bent u op zoek naar innovatieve maar kwalitatief hoogstaande bouwmethodes? Bij DUPAC geven we graag meer uitleg. In ons atelier kunt u alle vragen stellen die u heeft over prefab Kerto-Ripa, maar ook over houtskeletbouw of bio-ecologisch bouwen. We laten u daar ook met plezier ons productieproces zien. Samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst eens? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om simpelweg het contactformulier op onze website in te vullen: wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, en helpen u verder met al uw vragen of met een vrijlbijvende afspraak te Bocholt. U bent van harte welkom!