HOUTSKELETBOUW VAN KWALITEIT AAN EEN EERLIJKE PRIJS – DUPAC

Houtskeletbouw brengt veel voordelen met zich mee, waardoor het steeds meer wordt gebruikt om nieuwe huizen mee te bouwen. Maar hoeveel kost een houtskeletbouw precies? Is de prijs goedkoper of duurder dan traditionele bouwtechnieken? Komen er veel extra kosten bij kijken? Dupac, dé expert in houtskeletbouw van topkwaliteit, geeft u graag een antwoord op uw vragen omtrent het kostenplaatje van houtbouw!

Onze troeven op een rijtje

DIVERSE INVLOEDEN OP DE PRIJS VAN ONZE HOUTSKELETBOUW

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de prijs van ahoutskeletbouw bij Dupac varieert naargelang verschillende factoren. We zetten deze graag voor u op een rijtje, samen met een kort woordje uitleg.

  • Architectuur
    Één van de belangrijkste factoren die de prijs van uw houtskeletbouw bepaalt, is de architectuur van uw project en de praktische of esthetische details die erbij komen kijken. Door te kiezen voor een modernere houtskeletbouwwoning met grote ramen of grote uitsparingen, gaat immers automatisch de totaalprijs omhoog. Het kan ook zijn dat u kiest voor een houtskelet aanbouw, waar de prijs meestal lager ligt aangezien het om een kleinere oppervlakte gaat.

  • Grootte
    Toch is de oppervlakte niet allesbepalend: De prijs van een houtskeletbouw per m² kan soms zelfs goedkoper zijn bij een grotere woning. Denk bijvoorbeeld aan technieken zoals een verwarmingsketel of een regenwaterpomp.

  • Materialen
    De materiaalkeuze is zeker ook een belangrijke factor als het gaat om de prijs van houtskeletbouw. Sommige materialen zijn namelijk duurder, waardoor de totaalprijs ook beïnvloedt wordt.

De materiaalkeuze is zeker ook een belangrijke factor als het gaat om de prijs van houtskeletbouw. Sommige materialen zijn namelijk duurder, waardoor de totaalprijs ook beïnvloedt wordt.

Professionele samenwerking
Flexibiliteit

HOUTSKELETBOUW VAN DUPAC: UITSTEKENDE PRIJZEN VOOR TOPKWALITEIT

Bent u een professionele aannemer in houtskeletbouw, dan bent u bij DUPAC aan het juiste adres. Houtskeletbouw is de meest innovatieve bouwwijze van vandaag! Dankzij onze bio-ecologische panelen wordt houtskeletbouw bovendien eenvoudig te plaatsen op de werf. Wij staan in voor de keuze van kwaliteitsvolle materialen en de zorgvuldige constructie van de panelen in ons atelier. Zo leveren wij steeds een kwaliteitsvol product af, waarvan u een leven lang plezier heeft.

Dupac staat als firma voor duurzame paneelconstructies. Wij produceren en leveren panelen voor houtskeletbouw en dak- en timmerwerk. Bouwen met hout, dat is waar wij het beste in zijn! Heeft u nog vragen over de prijzen van onze houtskeletbouw, onze andere diensten, onze prefab productie, onze voorraad, … of wilt u een offerte op maat van uw project aanvragen? Kom dan gerust eens langs of contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier op onze website. Wij kunnen niet wachten om u verder te helpen met uw houtbouwproject!

DUPAC STAAT VOOR U KLAAR!

Dupac gebouw