HOUTSKELETBOUW VAN KWALITEIT AAN EEN EERLIJKE PRIJS – DUPAC

Houtskeletbouw brengt veel voordelen met zich mee, waardoor het steeds meer wordt gebruikt om nieuwe huizen mee te bouwen. Maar hoeveel kost een houtskeletbouw precies? Is de prijs goedkoper of duurder dan traditionele bouwtechnieken? Komen er veel extra kosten bij kijken? Dupac, dé expert in houtskeletbouw van topkwaliteit, geeft u graag een antwoord op uw vragen omtrent het kostenplaatje van houtbouw!

Onze troeven op een rijtje

DIVERSE INVLOEDEN OP DE PRIJS VAN ONZE HOUTSKELETBOUW

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de prijs van ahoutskeletbouw bij Dupac varieert naargelang verschillende factoren. We zetten deze graag voor u op een rijtje, samen met een kort woordje uitleg.

  • Architectuur
    Één van de belangrijkste factoren die de prijs van uw houtskeletbouw bepaalt, is de architectuur van uw project en de praktische of esthetische details die erbij komen kijken. Door te kiezen voor een modernere houtskeletbouwwoning met grote ramen of grote uitsparingen, gaat immers automatisch de totaalprijs omhoog. Het kan ook zijn dat u kiest voor een houtskelet aanbouw, waar de prijs meestal lager ligt aangezien het om een kleinere oppervlakte gaat.

  • Grootte
    Toch is de oppervlakte niet allesbepalend: De prijs van een houtskeletbouw per m² kan soms zelfs goedkoper zijn bij een grotere woning. Denk bijvoorbeeld aan technieken zoals een verwarmingsketel of een regenwaterpomp.

  • Materialen
    De materiaalkeuze is zeker ook een belangrijke factor als het gaat om de prijs van houtskeletbouw. Sommige materialen zijn namelijk duurder, waardoor de totaalprijs ook beïnvloedt wordt.

De materiaalkeuze is zeker ook een belangrijke factor als het gaat om de prijs van houtskeletbouw. Sommige materialen zijn namelijk duurder, waardoor de totaalprijs ook beïnvloedt wordt.

Professionele samenwerking

WAT U BETAALT VOOR HOUTSKELETBOUW IN VERGELIJKING MET ANDERE BOUWTECHNIEKEN

De prijs van onze houtskeletbouw ligt over het algemeen lager dan die van traditionele bouwtechnieken. U krijgt meer voordelen voor ongeveer dezelfde prijs. Uw woning is namelijk beter geïsoleerd, luchtdichter en een stuk energiezuiniger!

Een goede richtprijs voor een afgewerkte woning in houtskeletbouw zal ongeveer rond de €1450 per m² liggen. Deze prijs hangt vanzelfsprekend af van de verschillende beïnvloedende factoren hierboven, zoals de grootte, de materialen en de architectuur. De totale prijs van een afgewerkte woning in de houtskeletbouw ligt rond de €250.000, exclusief btw.

Naast een vaste prijs per m² en de verschillende factoren die deze prijs beïnvloeden, komen er soms ook nog extra kosten bij houtskeletbouw kijken. Het is dus een aanrader om op voorhand goed te controleren welke kosten er nog bovenop uw houtskeletbouw zouden kunnen komen. Deze kosten kunnen gaan van ventilatiekosten tot aansluitingskosten, en van verfkosten tot de EPB berekening. Bij Dupac geven we u uitgebreid advies op maat, maar raden we u ook telkens aan om dergelijke zaken goed in te laten schatten met behulp van een professional.

HOUTSKELETBOUW VAN DUPAC: UITSTEKENDE PRIJZEN VOOR TOPKWALITEIT

Bent u een professionele aannemer in houtskeletbouw, dan bent u bij DUPAC aan het juiste adres. Houtskeletbouw is de meest innovatieve bouwwijze van vandaag! Dankzij onze bio-ecologische panelen wordt houtskeletbouw bovendien eenvoudig te plaatsen op de werf. Wij staan in voor de keuze van kwaliteitsvolle materialen en de zorgvuldige constructie van de panelen in ons atelier. Zo leveren wij steeds een kwaliteitsvol product af, waarvan u een leven lang plezier heeft.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

DUPAC STAAT VOOR U KLAAR!

Dupac staat als firma voor duurzame paneelconstructies. Wij produceren en leveren panelen voor houtskeletbouw en dak- en timmerwerk. Bouwen met hout, dat is waar wij het beste in zijn! Heeft u nog vragen over de prijzen van onze houtskeletbouw, onze andere diensten, onze prefab productie, onze voorraad, … of wilt u een offerte op maat van uw project aanvragen? Kom dan gerust eens langs of contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier op onze website. Wij kunnen niet wachten om u verder te helpen met uw houtbouwproject!