HOUTSKELETBOUW VAN DUPAC: AANTREKKELIJK VOOR ALLE AANNEMERS

Voor aannemers is het een interessante mogelijkheid om gebruik te maken van houtskeletbouw. Houtskeletbouw is een methode die innovatief maar bewezen effectief is. DUPAC maakt het houtskelet op voorhand, zodat u als aannemer maar één adres heeft voor de constructie van het frame. Bent u een aannemer en zou u graag meer weten over onze houtskeletbouw? U leest het hier.

Onze troeven op een rijtje

HOUTSKELETBOUW VAN DUPAC MAAKT HET MAKKELIJKER VOOR AANNEMERS

Voor aannemers is de constructie van een woning, overheidsgebouw, bedrijfspand of publieke ruimte vaak een behoorlijke klus. Er moet met zo veel dingen tegelijk rekening gehouden worden, dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met houtskeletbouw wordt de zaak al een stuk gemakkelijker. DUPAC is expert in prefab houtskeletbouw: perfect voor allerhande bouwprojecten. Aannemers die gebruik maken van houtskeletbouw zijn uiteindelijk veel minder tijd kwijt door de gemakkelijke en snelle plaatsing, en staan versteld van de solide en kwalitatief hoogstaande eigenschappen van het houtskelet. Voor houtskeletbouw voor aannemers moet u dus bij DUPAC zijn.

Professionele samenwerking

WAAROM KIEZEN VOOR DUPAC IN HOUTSKELETBOUW?

DUPAC is de partner van aannemers als het aankomt op houtskeletbouw. In ons eigen atelier vervaardigen we de houten spanen en panelen om zo tot een solide prefab houtskelet te komen. We gebruiken geavanceerde ontwerp- en productiesoftware, hebben een modern machinepark en maken bovendien gebruik van de meest innovatieve technieken om onze houtskeletbouw naar een hoger niveau te tillen. Bovendien zijn onze houtskeletten die we leveren aan aannemers duurzaam, onze naam staat niet voor niets voor “duurzame paneel constructies.” Ook communicatie is voor ons een belangrijk element. We houden u bij elke stap op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat u altijd weet wat er speelt. Wijzelf zijn ook immer op de hoogte van ontwikkelingen, omdat ons productieproces volledig in eigen beheer gebeurt. Wel zo handig!

HOUTSKELETBOUW OP MAAT IS DE JUISTE KEUZE VOOR AANNEMERS

Elk bouwproject is anders, en daarom zijn andere ontwerpen in de houtskeletbouw noodzakelijk. In samenspraak met aannemers, kijken we naar de beste mogelijkheden. We luisteren naar de wensen van de aannemer en zorgen dat alles praktisch en functioneel te werk zal gaan. We maken een gedetailleerde tekening van het houtskelet en geven natuurlijk een kopietje aan de aannemer. Die exacte blauwdruk is de basis van de houtskeletbouw. We beginnen in ons eigen atelier te Bocholt aan de vervaardiging van het houtskelet, waarbij we de aannemer regelmatig op de hoogte houden van de vooruitgang. Op de afgesproken datum en tijd, leveren we het houtskelet op de werf. Daar kunt u als aannemer van op aan. De aannemer krijgt dan het prefab houtskelet, helemaal op maat gemaakt. Ze zijn vervaardigd uit bio-ecologische panelen, wat de constructie ter plaatse erg gemakkelijk maakt. Voor deze panelen gebruiken we materialen van hoge kwaliteit waarin het luchtdicht en damp-open principe van toepassing is. Koudebruggen vermijden we vanzelfsprekend ook bij onze houtskeletbouw.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

KOM EENS LANGS BIJ DUPAC!

Bent u een aannemer en bent u geïnteresseerd in een makkelijke, snelle maar duurzame manier van bouwen? U bent van harte welkom in ons atelier, waar we u met plezier ons productieproces laten zien. Samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst eens? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. Of u vult simpelweg het contactformulier op onze website in, voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op, en helpen u met alle plezier verder. U bent van harte welkom!