HOUTSKELETBOUW PRODUCENT VOOR PRODUCTIE VAN HOUTSKELETWANDEN

Als aannemer wil je ongetwijfeld uitstekend werk afleveren waarvoor je de beschikking wilt hebben over de beste materialen. Het aanbod van DUPAC sluit hier perfect bij aan. Wij zijn een houtskeletbouw producent voor productie van houtskeletwanden van een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij een uitstekend maatwerk concept dat precies past in ieder bouwproject.

DUPAC is al meer dan 30 jaar een leverancier van panelen voor houtskeletbouw, dak- en timmerwerk. De letters DUPAC staan dan ook voor duurzame paneelconstructies. Ons aanbod sluit dan ook uitstekend aan op de verhoogde vraag van deze innovatieve bouwwijze. Veel moderne aannemers uit binnen- en buitenland maken dan ook dankbaar gebruik van onze diensten.

VOORDELEN VAN HOUTSKELETBOUW TEN OPZICHTE VAN ANDERE BOUWMETHODES

Er wordt tegenwoordig zeer veel gebruik gemaakt van een houtskelet voor een aan- of opbouw van woningen en bedrijfspanden. Dit komt omdat houtskeletbouw vijf grote voordelen heeft ten opzichte van andere bouwmethodes:

  • Het is een snelle- en droge bouwmethode. De bouwtijd met houtskeletbouw is aanmerkelijk korter dan andere bouwmethodes;
  • Het is een energiezuinige bouwmethode. Houtskeletbouw is een perfect antwoord op de hogere eisen met betrekking tot energieverbruik en isolatiewaarde van een pand;
  • Het is een duurzame bouwmethode. Het houten geraamte is luchtdicht verpakt en hiermee niet gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals vocht, maar ook bestand tegen trillingen en zettingen;
  • Het is een milieuvriendelijke bouwmethode. Hout is immers een product dat door de natuur wordt geleverd en constant weer aangroeit;
  • Het is uitstekend geschikt voor een geautomatiseerde, maar zeer gedetailleerde productie op maat.

DE OPKOMST VAN HET GEBRUIK VAN EEN HOUTSKELET VOOR EEN AAN- OF OPBOUW

Al deze bovengenoemde voordelen onderschrijven de opkomst van het gebruik van een houtskelet voor een aan- of opbouw van een woning of bedrijfspand. Het is voor een aannemer echter wél belangrijk om een goede keuze te maken uit de leveranciers van deze constructies. Deze leverancier moet een kwaliteitsproduct op maat voor je kunnen leveren. Hiervoor kun je uitstekend bij DUPAC terecht.

3D TEKENING ALS BLAUWDRUK BIJ DE HOUTSKELET PRODUCTIE

Wij vervaardigen onze houtconstructies uit materiaal van een uitstekende kwaliteit. Deze houtconstructies kunnen we volledig op maat voor je vervaardigen. Hiervoor zetten we de tekening van de architect om tot een gedetailleerde 3D tekening die als blauwdruk dient bij onze houtskelet productie. Dit gehele project hebben we in eigen beheer zodat we een uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie kunnen garanderen. Bij aflevering ontvang je een gebruiksvriendelijk opbouwplan zodat je precies weet hoe je dit moet aanpakken.

MAATWERK IN ONZE PRODUCTIELIJN VAN HOUTSKELETWANDEN

We benaderen iedere opdracht dan ook als uniek project waarbij we graag met je meedenken over de beste oplossingen. Geen project is voor ons hetzelfde. Wij leveren dan ook maatwerk in onze productielijn van houtskeletwanden. Het maakt voor ons geen verschil, of dit een grote opdracht betreft of een kleiner project.

Daarnaast zijn wij onderscheidend in onze flexibiliteit. Wij zorgen ervoor dat ons houten constructiewerk op het juiste tijdstip, op de juiste plaats voor je klaar staat zodat je het kunt gebruiken wanneer jij dit wenst en je planning géén stagnatie oploopt. Wij hebben een ruime voorraad aan materialen om dit te kunnen garanderen. Je zult dan ook niet verbaast zijn dat we een korte levertijd kunnen aanbieden.

INTERESSE IN HET WERK VAN DUPAC ALS HOUTSKELETBOUW PRODUCENT?

Heb je interesse om eens af te stemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We laten je graag ons productieproces zien aan de aan de Oudeweg 68 in Bocholt. Op onze inspiratiepagina kun je alvast een aantal houtskelet projecten zien die wij hebben gerealiseerd.