HOUTSKELETBOUW PRODUCENT IN LIMBURG VOOR PROFESSIONELE DOELEINDEN

Houtskeletbouw is een betrouwbare bouwmethode, die steeds meer wordt gebruikt in de bouwwereld. Veel aannemers zien de grote voordelen van deze bouwvorm in en kiezen voor het gebruik hiervan bij nieuwbouw of renovatieprojecten. Hiervoor is DUPAC een geschikte aanbieder. Wij zijn een betrouwbare houtskeletbouw producent in Limburg dat de constructie exact op maat voor je kan afleveren.

De keuze voor houtskeletbouw is goed te verklaren. Het is een snelle, betrouwbare, lichte en vooral nauwkeurige bouwmethode die veelzijdige ingezet kan worden. Doordat het skelet van de woning uit hout wordt opgetrokken kan dit voor diverse toepassingen gebruikt worden. Hout is immers goed te bewerken en kan op maat geconstrueerd worden. De panelen zijn zeer goed toepasbaar voor een geautomatiseerde fabrieksproductie van onder andere woningen, stadsvernieuwingsprojecten, bedrijfsgebouwen of hotels of uitbreidingen hiervan.

MAATWERK PRODUCTIE VAN HOUTSKELETWANDEN

Voor het construeren van het houtskelet is DUPAC een uitstekend geschikte partner. DUPAC staat voor duurzame paneel constructies. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de maatwerk productie van houtskeletwanden. Wij vervaardigen bio-ecologische panelen die we kant-en-klaar voor je kunnen afleveren op de werf. Wij gebruiken hiervoor materialen van een uitstekende kwaliteit waarin het luchtdicht en damp-open principe tot in perfectie gegarandeerd is. Vanzelfsprekend vermijden we de koudebruggen met een uiterste zorgvuldigheid.

UITSTEKENDE PARTNER VOOR HOUTSKELETBOUW PRODUCTIE

Naast onze uitstekende kwaliteit zijn er nog een aantal hele belangrijke redenen waarom DUPAC een uitstekende partner is voor jouw houtskeletbouw productie. Allereerst zorgen wij voor een professionele samenwerking. Als je bezig bent met jouw project moet je erop kunnen rekenen dat je materiaal op het juiste moment en op de juiste plaats tot je beschikking staat. Alleen dan kun jij efficiënt werken en je deadlines halen. Wij kunnen jou deze garantie geven doordat we het hele proces volledig in eigen beheer hebben.

HOUTSKELET PRODUCTIE OP BASIS VAN EEN GEDETAILLEERDE 3D TEKENING

Op basis van het plan van de architect werken wij een gedetailleerde 3D tekening uit. Dit is onze blauwdruk voor de houtskelet productie. Deze kant-en-klare panelen worden op het afgesproken tijdstip op de werf afgeleverd. Hierbij krijg je een duidelijke bouwtekening zodat je exact weet hoe je de panelen kunt toepassen, zonder veel tijd kwijt te zijn met het uitzoeken hiervan. Je werkzaamheden zullen dus niet stagneren. De levering van de panelen zullen dus exact in je planning passen. Door onze ruime voorraad van materialen kunnen we dit met een gerust hart garanderen.

KOSTPRIJS HOUTSKELETBOUW

Als aannemer is de kostprijs van de houtskeletbouw natuurlijk ook een belangrijke factor. Houtskeletbouw heeft een aantal aantrekkelijke financiële voordelen. Naast het feit dat het een zeer duurzaam resultaat geeft, is de productie van het houtskelet uitstekend geschikt voor een geautomatiseerde, maar zeer nauwkeurige, fabrieksproductie. Dit heeft zeer gunstige gevolgen voor de kostprijs van houtskeletbouw.

BEDRIJF VOOR HET VERVAARDIGEN VAN EEN HOUTSKELET IN LIMBURG

Als je een bedrijf zoekt voor het vervaardigen van een houtskelet in Limburg is DUPAC een uitstekende optie. Wij zien ieder project als uniek project, waarvoor wij voor de volle 100% gaan om een perfecte kwaliteit af te leveren. Hierbij kun je gebruik maken van onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis.

KENNISMAKEN MET DUPAC ALS HOUTSKELETBOUW PRODUCENT IN LIMBURG

DUPAC is een zeer aansprekend bedrijf als houtskeletbouw producent in Limburg. Voor zeer veel projecten in Limburg maar ook ver daarbuiten, zowel nieuwbouw als bestaande bouw, hebben we houtskelet constructies vervaardigd. We hebben zelfs projecten over de landsgrenzen!

Voor vragen over bio-ecologisch bouwen, houtskeletbouw of paneelconstructies ben je van harte welkom in ons atelier of mag je gerust contact met ons opnemen. We laten je met plezier ons productieproces zien aan de Oudeweg 68 in Bocholt en stemmen graag af wat we voor je kunnen betekenen.