HOUTSKELETBOUW OP MAAT VOOR DE PROFESSIONELE AANNEMER

Houtskeletbouw is een zeer betrouwbare bouwmethode die over de hele wereld wordt toegepast. Deze vorm van bouwen heeft vele voordelen. Het is een snelle, betaalbare, lichte en nauwkeurige bouwmethode, die zeer veelzijdig toepasbaar is. Professionele aannemers die op zoek zijn naar houtskeletbouw op maat moeten zeker contact opnemen met DUPAC. Wij zijn een professioneel bedrijf in duurzame paneel constructies, met klanten door heel Europa.

DUPAC staat voor Duurzame Paneel Constructies en voorziet in houtskeletbouw, dak- en timmerwerken. We zijn een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in (bio-ecologische) houtbewerking voor professionele doeleinden. Wij produceren en leveren panelen op maat voor houtskeletbouw en dak- en timmerwerk dat we rechtstreeks op maat voor je kunnen afleveren op de werf.

TOENEMENDE VRAAG VOOR FABRIKANT HOUTSKELETBOUW

Als fabrikant van (prefab) houtskeletbouw merken we dat de vraag naar deze vorm van bouwen duidelijk toeneemt. De panelen (de houten constructie die als geraamte het hele gebouw draagt) zijn immers zeer goed toepasbaar voor een geautomatiseerde fabrieksproductie van onder andere woningen, stadsvernieuwingsprojecten, bedrijfsgebouwen, hotels of uitbreidingen hiervan. Houtskeletbouw kan bijdragen aan een zeer nauwkeurige, maar zeker efficiënte, bouwmethode. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de prijsstelling.

Hiervoor hoeven geen concessies gedaan te worden in het comfort van het pand. De (Kerto Ripa) elementen zijn uitermate geschikt om op te vullen met isolatiemateriaal en bekleed te worden met harde platen voor stabiliteit en sterkte. Door deze handelingen krijgt u een duurzaam, brandveilig en uitstekend geïsoleerd pand dat geen hogere onderhouds noodzaak heeft. Daarbij is de woning prima af te werken met materialen die vrij te kiezen zijn, hier zijn geen beperkingen in.

EISEN AAN EEN PRODUCENT VOOR HOUTSKELETBOUW

Een producent voor houtskeletbouw moet volledig aansluiten bij de wensen van de aannemer. Het houtskelet moet op maat zijn vervaardigd van kwaliteitsvolle materialen en bijdragen aan een zorgvuldige constructie.

Daarnaast is timing van zeer groot belang bij een bouwproject. De producent voor houtskeletbouw moet zich houden aan de gestelde deadlines en afspraken. In veel gevallen is het voor de aannemer het handigste dat de houtpanelen op de werf afgeleverd worden. De producent moet daar dus wel mogelijkheden voor hebben.

Een goede producent voor houtskeletbouw kan de aannemer hierin dus volledig ontzorgen!

DUPAC DE AANSPREKENDE AANBIEDER VAN HOUTPANELEN

Voor professionele aannemers in de houtskeletbouw is DUPAC absoluut het juiste adres. DUPAC is een internationaal zeer aansprekende aanbieder van houtpanelen. Wij leveren een product af van hoge kwaliteit, waarbij het lucht-dicht en damp-open principe bij ons tot in de puntjes gegarandeerd is zodat koudebruggen vermeden worden.

Door onze beschikking over een zeer modern en volledig geautomatiseerd machinepark en uitstekende ontwerp- en productie software, kunnen wij vrijwel alle houtskeletbouw projecten realiseren. Dankzij onze bio-ecologische panelen zijn onze houtpanelen eenvoudig te plaatsen.

FABRIKANT VOOR HOUTSKELETBOUW OP MAAT

DUPAC heeft oneindig veel mogelijkheden om aan de wensen van de klant te voldoen. Wij houden ons vanzelfsprekend aan een gedetailleerde planning waarin we je regelmatig op de hoogte houden over de voortgang van het project. Wij hebben een ruime voorraad zodat we dit kunnen garanderen.

Daarnaast stellen we jou als aannemer centraal. Wij werken met jou samen in een persoonlijke en individuele aanpak, waarin jouw wensen en voorkeuren centraal staan. Omdat ieder bouwproject uniek is, zijn wij vanzelfsprekend een fabrikant voor houtskeletbouw op maat.

Het maatwerkplan van de architect is voor onze specialisten de basis van ons 3D constructieplan, die in detail aangeeft welke panelen we moeten bouwen. De aannemer ontvangt van ons een kant- en klaar pakket dat is voorzien van een gedetailleerd opbouwplan en heeft hier geen omkijken naar.

CONTACT MET DUPAC

Voor vragen over bio-ecologisch bouwen, houtskeletbouw of paneelconstructies ben je van harte welkom in ons atelier of mag je gerust contact met ons opnemen. We laten je met plezier ons productieproces zien.

Dupac produceert PREFAB: