HOUTSKELETBOUW IN LIMBURG? MAATWERK VAN KWALITEIT BIJ DUPAC

DUPAC werkt met kwalitatieve materialen aan houtskeletbouw in Limburg, en daar zijn we trots op. Dankzij ons moderne machinepark en onze geavanceerde ontwerp- en productiesoftware, kan DUPAC elk project rond houtskeletbouw voor u realiseren. Bent u een professionele aannemer in houtskeletbouw? Bij DUPAC in Limburg bent u aan het juiste adres.

Onze troeven op een rijtje

HOUTSKELETBOUW VAN DUPAC: EEN GOEDE KEUZE VOOR UW PROJECT IN LIMBURG

Onze houtskeletbouw in regio Limburg is één van de meest innovatieve bouwtechnieken vandaag de dag. Het is een snelle, betrouwbare en nauwkeurige bouwmethode die veelzijdig ingezet kan worden bij allerhande projecten. Enerzijds is hout goed te bewerken, en anderzijds kan alles op maat gemaakt worden. Perfect voor een modern, innovatief bouwproject zoals een woning, een stadsvernieuwing, een bedrijfsgebouw of allerhande uitbreidingen. Daarbij zijn onze houtskeletten vervaardigd met bio-ecologische panelen, wat het nog makkelijker maakt om de constructie te plaatsen op de werf. Voor deze panelen gebruiken we dan ook exclusief materialen van hoge kwaliteit, waarin het luchtdicht en damp-open principe van toepassing is. Koudebruggen vermijden we vanzelfsprekend ook bij onze houtskeletbouw. Dat is wel zo handig!

Professionele samenwerking

LIMBURGSE SPECIALIST IN HOUTSKELETBOUW: KIEZEN VOOR DUPAC, IS KIEZEN VOOR KWALITEIT

DUPAC is uw betrouwbare en ervaren partner in Limburg voor het vervaardigen van een kwalitatief hoogstaand houtskelet. Onze naam staat dan ook voor Duurzame Paneel Constructies. Wij maken onze naam graag waar, en leveren dus keer op keer het beste resultaat in houtskeletbouw. Naast onze hoge kwaliteit van houtskeletbouw, zijn er ook nog andere redenen waarom DUPAC een betrouwbare partner is voor uw project. Allereerst zorgen we voor een professionele samenwerking. Niets zo vervelend als materiaal dat niet tijdig geleverd wordt of een slechte communicatie. Daarom kunt u op ons rekenen om efficiënt te werken en al uw deadlines nauwkeurig te respecteren. Die professionaliteit kunnen we u garanderen omdat het hele productieproces in eigen beheer gebeurt, en we dus niet afhankelijk zijn van externe factoren! Wij behouden dan ook telkens de controle over de kwaliteit van onze houtskeletbouw, in elke stap van het proces, en bekomen zo de meest hoogwaardige eindresultaten.

ALLES OP MAAT BIJ DUPAC LIMBURG

Woont u in de omstreken van Limburg en heeft u een project op de planning staan omtrent houtskeletbouw? Wij zetten onze schouders er met veel plezier onder! Met het plan van de architect indachtig, werken we een gedetailleerde tekening uit. Dit is onze blauwdruk voor de productie van het houtskelet. Ook u bezorgen we een duidelijke bouwtekening, zodat u precies weet hoe de panelen in elkaar zitten en zodat u van werkelijk elk detail op de hoogte bent. Bij DUPAC garanderen we zo een transparante en directe communicatie. Vervolgens gaan we in ons geautomatiseerde machinepark aan de slag om een hoge precisie te bereiken, en leveren wij de kant-en-klare panelen voor houtskeletbouw op het afgesproken tijdstip. De levering zal dus perfect in uw planning passen, en door onze ruime voorraad van materialen kunnen we dat met een gerust hart beloven.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

KOM EENS LANGS OM VRIJBLIJVEND UW PROJECT MET ONS TE BESPREKEN!

Heeft u vragen over onze houtskeletbouw, paneelconstructies of ons bio-ecologisch bouwen in de regio Limburg? Wij zijn er voor u: U bent van harte welkom in ons atelier, waar we u met plezier alle stappen van ons productieproces laten zien. Samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst eens? U kunt het contactformulier op onze website invullen, maar ons ook bereiken op het nummer +32 89 46 60 84 of mailen naar info@dupac.be. We zitten graag vrijblijvend met u samen om uw wensen en behoeften te overlopen, en daaraan tegemoet te komen met maatwerk van topkwaliteit.