HOUTSKELETBOUW IN DE REGIO LOMMEL? DUPAC IS EXPERT TER ZAKE

DUPAC is uw partner als het aankomt op houtskeletbouw rond Lommel. Met innovatieve technieken, geavanceerde software en moderne machines, kunnen wij elk project rond houtskeletbouw tot een goed einde brengen. Heeft u een mooi project om en rond Lommel voor de boeg, maar zoekt u naar een betrouwbare ondernemer in houtskeletten? DUPAC helpt u van begin tot eind.

Onze troeven op een rijtje

DUPAC IS SPECIALIST IN HOUTSKELETBOUW, VOOR AL UW PROJECTEN ROND LOMMEL

Bent u een aannemer en heeft u houtskeletprojecten op de planning staan rond Lommel, Pelt of Bocholt? DUPAC is uw partner. Wij vervaardigen keer op keer een kwalitatief hoogstaand houtskelet met duurzame materialen. Naast houtskeletten van hoge kwaliteit, zorgen we ook voor een professionele samenwerking. Stiptheid en orde zijn waarden die we als bedrijf hoog in het vaandel dragen. Daarom respecteren we deadlines en zorgen we voor een nette afwerking van onze producten. Zo krijgt u op tijd uw houtskelet geleverd dat tiptop in orde is. Ook communicatie is voor ons een belangrijk element. We houden u bij elke stap op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat u altijd tot in de puntjes weet wat er speelt. Wijzelf zijn ook immer op de hoogte van ontwikkelingen, omdat ons productieproces volledig in eigen beheer gebeurt. Zo kunnen we bovendien, in alle stappen van dat productieproces, onze werken aan strenge kwaliteitscontroles onderwerpen. U kunt er bij DUPAC te Bocholt, in de omgeving van Lommel, dus met een gerust hart op vertrouwen dat u houtskeletbouw van de bovenste plank ontvangt!

Professionele samenwerking

WAAROM KIEZEN VOOR DUPAC VOOR UW HOUTSKELETBOUW IN LOMMEL?

Hoewel er vele mogelijkheden bestaan in de bouw, biedt een houtskelet de meeste voordelen. Houtskeletbouw is de meest innovatieve bouwtechniek die er vandaag de dag te vinden is. Het is een snelle en nauwkeurige manier om een frame te construeren dat ook nog eens betrouwbaar is. Hout is namelijk een product dat gemakkelijk en precies bewerkt kan worden zodat men er constructies op maat mee kan realiseren. Door de stevigheid en hardheid van het materiaal, is de constructie erg solide. Perfect dus voor een innovatief bouwproject dat een beetje out of the box wil stappen. In tegenstelling tot de meer traditionele bouwmethodes, is houtskeletbouw milieuvriendelijker. Onze skeletten zijn vervaardigd met bio-ecologische panelen zodat luchtdichtheid gegarandeerd word. Koudebruggen worden natuurlijk ook vermeden.

PERFECT OP MAAT VOOR AL UW HOUTSKELETBOUWPROJECTEN

Om de perfecte houtskeletbouw te realiseren voor uw project in regio Lommel, zitten we graag vrijblijvend met u samen om uitgebreid uw wensen en behoeften te bespreken. Aan de hand van de tekeningen van de architect, werken we daarna een gedetailleerde tekening uit en zorgen we voor een exacte blauwdruk voordat de productie van het houtskelet begint. Ook u krijgt die blauwdruk in handen, zodat u ter plaatse in Lommel precies op de hoogte bent van de constructie van uw houtskeletbouw. In ons innovatieve en moderne machinepark gaan we na goedkeuring aan de slag om het houtskelet nauwkeurig te vervaardigen. Daarna leveren we de panelen op het afgesproken tijdstip, perfect afgewerkt.

Flexibiliteit
Dupac gebouw

WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN ONS EIGEN ATELIER TE BOCHOLT

In Bocholt, op zo’n 20 minuten van Lommel, heten wij u hartelijk welkom in ons eigen atelier. Hier kunt u alle vragen stellen die u heeft over houtskeletbouw, paneelconstructies of bio-ecologisch bouwen. We laten u daar ook met plezier alle kanten van ons productieproces zien. Samen kijken we vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen aan de Oudeweg 68 te Bocholt (Limburg). Belt u liever eerst eens? U kunt ons bereiken op het nummer +32 89 46 60 84, maar u kunt ook altijd eens mailen naar info@dupac.be. Uiteraard kunt u ook steeds het contactformulier op onze website invullen: wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, en helpen u met veel plezier en enthousiasme verder!