HOUTSKELET VOOR UW AANBOUW VAN DE SPECIALIST TER ZAKE: DUPAC

Steeds meer mensen kiezen ervoor een aanbouw te realiseren in houtskelet. Dat is op zich niet heel vreemd, aangezien een aanbouw in houtskelet één van de beste investeringen van vandaag genoemd wordt! Door gebruik te maken van houtskeletbouw voorziet u uw aanbouw namelijk van optimale energiebesparing, snelle montage en hoge isolatiewaarden. Meer weten? Specialist Dupac zet alle voordelen op een rijtje, samen met de kosten van een houtskelet aanbouw.

Onze troeven op een rijtje

VOORDELEN VAN EEN HOUTSKELETBOUW ALS AANBOUW

Een houtskelet als aanbouw wordt steeds populairder, en dat is niet zonder reden! Door te kiezen voor houtskelet aanbouw van bij Dupac, de specialist in het vak, geniet u een aantal interessante voordelen:

 • Lichte constructie
  Een houtskelet is minder zwaar dan traditionele bouwmaterialen, waardoor u een minder zware fundering nodig heeft voor uw aanbouw. Dit maakt het mogelijk om hem ook op een plat dak te plaatsen.

 • Snelle montage
  Houtskeletbouw is een zeer snelle bouwmethode. Eens de bestelling geplaatst is, wordt het skelet zo snel mogelijk gemaakt. Het monteren ter plaatse neemt meestal niet meer dan een week in beslag. Uw aanbouw is met andere woorden snel klaar voor gebruik!

 • Creatief is alles mogelijk!
  Een aanbouw in houtskelet is mogelijk in alle soorten bouwstijlen. Zo kunnen de buitengevels afgewerkt worden met gevelbekleding, metselwerk of zelfs bepleistering. Dit zorgt ervoor dat de aanbouw perfect zal integreren met uw bestaande woning!

 • Uitstekende isolatiewaarden
  Houtskeletbouw is een droge bouwtechniek, waardoor er geen droogtijd is. Zo kan er met vorst doorgewerkt worden, wordt er minder water gebruikt en zal uw woning sneller afgewerkt worden. Wist u bovendien dat wij ook met prefab producten werken? Lees hier meer.

 • Gunstige droogtijd
  Een houtskelet is minder zwaar dan traditionele bouwmaterialen, waardoor u een minder zware fundering nodig heeft voor uw aanbouw. Dit maakt het mogelijk om hem ook op een plat dak te plaatsen.

Professionele samenwerking

KOSTEN VAN EEN HOUTSKELET AANBOUW

De prijs van een houtskelet aanbouw hangt natuurlijk af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld de grootte van uw aanbouw, de gebruikte materialen, de dikte van de muren, de afwerking, … De prijzen van een houten aanbouw liggen over het algemeen lager dan die van een stenen aanbouw. Dit komt door het feit dat de constructie van hout een stuk lichter is en een minder zware fundering nodig heeft. Bovendien hanteren we bij Dupac steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u er gerust van kunt zijn dat u een hoogwaardig resultaat tegen een eerlijke prijs ontvangt.

HOUTSKELETBOUW BIJ DUPAC – DE SPECIALIST TER ZAKE

Voor het construeren van een houtskelet aanbouw is Dupac een geschikte partner! Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de productie van houtskeletbouw, dat gebruik maakt van uitstekende materialen. Houtskeletbouw is immers de meest innovatieve bouwwijze van vandaag. Dankzij onze bio-ecologische panelen wordt houtskeletbouw bovendien eenvoudig te plaatsen op de werf. Wij zorgen voor een professionele samenwerking, hebben respect voor een gedetailleerde planning en zijn flexibel gedurende heel het proces. Op ons kunt u vertrouwen!

Flexibiliteit
Dupac gebouw

DUPAC STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR!

Heeft u interesse in een houtskelet aanbouw en wilt u Dupac hiervoor inzetten? Dan bent u aan het juiste adres. Bouwen met hout, dat doen wij graag en daar zijn wij gespecialiseerd in! Kom dus gerust eens spontaan langs in ons atelier in Bocholt of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij geven u graag meer info, beantwoorden uw vragen en verlenen u oprecht advies op maat van uw houtskelet bouwproject. Kortom, onze specialisten helpen u met veel plezier, passie en enthousiasme verder!