fbpx

Onze ervaring

DUPAC is een familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring. Onze zaakvoerder, Marc Cuyvers, ging in 1990 enthousiast aan de slag als zelfstandig ontwerper en verkoper van geïndustrialiseerde dakspanten en houtbouwstructuren. Hij werkte toen voor het voormalige Hanssens.Wood NV uit Evergem. In 2002 werden deze activiteiten ondergebracht onder WPMC.

In 2007 is Wouter, de zoon van Marc, mee in het bedrijf gestapt. Hij ging aan de slag als werkvoorbereider en tekenaar. Vanaf dat moment stonden Marc en Wouter samen in voor de volledige pre-productie fase van houtskeletbouw panelen. Vrij snel groeide het idee om ook met de productie van de houtskeletbouw panelen te starten. Midden 2012 werd deze droom realiteit bij de oprichting van de nieuwe vennootschap DUPAC.

Vandaag de dag is DUPAC een professioneel bedrijf in duurzame paneel constructies, met klanten over heel Europa. Dankzij het moderne en volledig geautomatiseerde machinepark en de uitstekende ontwerp- en productiesoftware, kan DUPAC zowat elk houtskeletbouw project realiseren.

Ervaring in duurzame paneel constructies.
Ervaring in prefab elementen voor houtskeletbouw.

ons product in beeld

meer inspiratie

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over bio-ecologisch bouwen, houtskeletbouw of paneelconstructies? Kom dan gerust eens langs. We laten je met plezier ons productieproces zien.